Hvis du er interessert i en JUVÉDERM®-behandling, må du først bestille en konsultasjon med en behandler.

Enten du allerede har et klart bilde av hvilket område du vil behandle eller bare vil vite mer, kommer behandleren til å veilede deg gjennom valgmulighetene dine og skreddersy en personlig behandlingsplan for deg. Du trenger ikke å bestille en behandling etter konsultasjonen. Konsultasjonen er bare et møte som skal få deg til å føle deg trygg og gi deg all den informasjonen du trenger.

Svar på spørsmålene nedenfor. De hjelper deg å finne ut hva målene dine er og hvilke områder du vil behandle. Ut fra svarene dine opprettes det et bilde / en profil som du kan ta med deg til konsultasjonen.

Kompletter gjerne profilen med egne bilder av deg selv. De hjelper behandleren din med å se de forskjellige ansiktsuttrykkene dine (for eksempel når du smiler eller rynker pannen).

Hvert besøk kan ta fra 30 minutter til en time. Samtlige JUVÉDERM®-produkter inneholder et bedøvelsesmiddel som kan lindre eventuelt ubehag under selve behandlingen.

Resultatet vil være synlig kort tid etter behandling. Du kan bli rød eller hovne opp rundt injeksjonsstedene. Normalt vil du kunne fortsette dagen din som vanlig, men det avhenger av hva slags behandling du tar. Behandleren din kommer til å informere deg om hva som gjelder for din behandling.

Under konsultasjonen kan det være lurt å stille behandleren din noen av spørsmålene under før du bestemmer deg for å bestille time:

SPØRSMÅL 1: Kan du si litt mer om hva slags utdanning og jobberfaring du har? Du bør bare la deg injisere av en utdannet og kvalifisert behandler med relevant erfaring som kan veilede deg trygt gjennom konsultasjonen.
SPØRSMÅL 2: Kan jeg få se eksempler på behandlinger du har utført? Be om å få se før- og etterbilder av pasienter som vedkommende har behandlet. Be også om å få se bilder av resultatet hos pasienter som behandleren har utført lignende behandlinger på.
SPØRSMÅL 3: Hvilket varemerke bruker dere? Spør hvilket varemerke de bruker og hvorfor. Du skal bare la deg injisere med fillere som er godkjent og/eller sertifisert av Legemiddelverket.
SPØRSMÅL 4: Hva slags behandling trenger jeg for å oppnå resultatet jeg ønsker meg? Kan du forklare behandlingsplanen for meg? Behandleren din skal kunne vise deg og ta hensyn til de følelsesmessige ønskene dine for sluttresultatet, avhengig av hva slags følelse det er viktig for akkurat deg å ha. (Det vil si hvordan skal helheten føles, ikke bare effekten på bestemte «linjer»). En god behandler skal fortelle deg om det er mulig å oppnå det utseendet du ønsker deg og anbefale en behandlingsplan. Behandlingsplanen bør også vise et prisoverslag, slik at du vet alt du trenger å vite helt fra starten av.

FINN EN KLINIKK

Finn en klinikk nær deg og bestill en konsultasjon med en behandler.